70-tallsfeber - Vårens syv største trender

hei her komer vårens største trender.

70-tallsfeber - 1 (Scanpix)

En av vårens største trender er 70-tallet. Den flotte skuespilleren Jodie Foster i kultfilmen Taxi Driver, Studio 54, brente farger, denim, striper og romantisk blomstermønster. 1970-tallet dominerer i motebildet. Igjen. Du velger selv om du vil gå for en avslappet eller mer glamorøs stil.

Fra venstre: D&G, Fendi, Marc Jacobs.

Hvitt - 2 (Scanpix)

Den hvite fargen regjerer i motebildet. I nyanser av porselen, elfenben, krem og kritthvitt, og i materialer som bomull, chiffon, silke og blonder er fargen i hovedfokus.

Fra ventre: Calvin Klein, Derek Lam, Alexander Wang.

Fargefest - 3 (Scanpix)

Knallblått, neonrosa, absintgrønt og syrlige nyanser. Vår- og sommerkolleksjonene byr på et regnbuespekter av farger. Gå for et ton-i-ton-antrekk eller bruk de sterke fargene om hverandre.

Fra venstre: Jil Sander, Gucci, Prada.Denim - 4 (Scanpix)

Olabukser, tunikakjoler og enkle topper. Denim har ikke forlatt catwalken. Bruk jeans fra topp til tå som hos Celine eller med et mer hverdagslig preg som hos Stella McCartney. 

Fra ventre: Celine, Derek Lam, Stella McCartney.

Dressen - 5 (Scanpix)

Den herreinspirerte dressen har fått en feminin vri. Lag en sexy silhuett med vide bukser - velg lyse farger eller farger med knallsterke nyanser. Kombiner dressen med en klassisk skjorte, en silkeskjorte eller en draperte topp til.

Fra venstre: Fendi, Bottega Veneta, Sonia Rykiel.

Den hvite skjorten - 6 (Scanpix)

En herreinspirert skjorte er et must for den nye sesongen. Det klassiske plagget har blitt tolket på utallige måter - både overdimensjonerte, transparente og asymetriske. En hvit skjorte er noe man virkelig burde gjøre plass til i garderoben. 

Fra venstre: Celine, Dries Van Noten, Victor & Rolf

Skimmer - 7 (Scanpix)

Gull, glitter, perler, sateng og metalliske stoffer. Du skal skinne i kapp med solen i sommer med sesongens blendende materialer. Noe som vil gjøre seg spesielt godt på sommerens utallige fester. 

Fra venstre: Alexander McQueen, Marc Jacobs, Burberry

bilder og tekst fra www.msn.no                                                ruthiIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits