Sjekk ut stilen til "Årets best kledde kvinne" og si din mening om den! tone

hei her komer litt bilder og tekst av norske kjendis

Torsdag 27. januar stakk Tone Damli Aaberge av med prisen ?Årets best kledde kvinne? under Costume Awards 2011. Vi har samlet en rekke bilder av hvordan Tones stil har utviklet seg fra hun var med i ?Idol? til hun vant pris for Norges mest velkledde.

For Tone har gått gjennom en enorm stilforvandling siden første gang vi så henne. Den 16 år gamle jenta som dukket opp på "Idol"-audition i 2005 er det få som ville kjent igjen i dag.

Jeansen og t-skjorta er lagt bakerst i skapet, og blitt erstattet med høye hæler, korte kjoler og dyre vesker. Den en gang ukjente jenta er blitt en selvsikker og elegant kvinne som alle vil ha en bit av.

Sammen med skuespillerkjæresten Aksel Hennie kaster hun glans over kjendisfestene, og blitzregnet hagler når de to viser seg på den røde løperen. Da gjelder det å være ulastelig antrukket, og det er tydelig at Tone legger tid i å kle seg før hun skal vise seg offentlig. Antrekket er aldri det samme - Tone har gått fra å være en anonym surfejente til et yndet moteikon.

ruthi

bilder og tekst fra www.msn.no 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits