- Britney ble dumpet fra sin egen video

hei

her er eit til sladder

- Britney ble dumpet fra sin egen video

 

Britney Spears har siden gjennombruddet med "Hit Me Baby One More Time" vært kjent for sexy danse-mooves i utfordrende antrekk. Men nå virker det som at stjernen med årene har mistet danseformen sin, eventuelt motivasjonen.

Ifølge TMZ er det nemlig ikke Britney selv, men en stand-in, som danser i hennes nye video til hiten "Hold It Against Me".

Flere kilder som har jobbet på settet til musikkvideoen sier til TMZ at den svenske regissøren Jonas Åkerlund ble frustrert da han innså at sangerinnen ikke hadde øvd nok på bevegelsene, og han ba derfor Britneys danse-stand-in Allison Kyler om å ta over jobben.

Dette skal ifølge TMZ ha ledet til en heftig diskusjon mellom Britney og Åkerlund, og sangerinnen skal ha forlatt innspillingsplassen gråtende.

Selv avviser Britney at historien er sann. En talsperson sier at  hun har jobbet knallhardt med dansetrinnene.

- Anklagene kunne ikke ha vært lenger fra sannheten. Britney har jobbet ekstremt hardt med denne videoen og øvde i seks uker før opptakene, sier talspersonen til TMZ, og legger til at "Britney og Jonas kom godt overens" og at "fansen vil umiddelbart se hvor feilaktige disse påstandene er når de ser videoen".

Også Jonas Åkerlund gir et annet bilde av historien enn det TMZ's kilder kommer med.

- Bitney har vært strålende gjennom hele denne prosessen. Ved slutten av opptakene fikk jeg den varmeste klemmen jeg noensinne har fått fra en artist, og jeg ser fram mot å klemme henne igjen veldig snart, sier han til TMZ, og passer samtidig på å understreke at Britney "ga alt" og at "det ikke kunne ha blitt bedre".

bilder og tekst fra www.msn.no

ruthi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits