Top Model - kommer snart! 2011

hei vis dere vil se dette det er kult det er på tv3

 

Top Model er tilbake på TV3, denne gangen med et helt nytt team. Mona Grudt er ny programleder, og med lang fartstid i modellbransjen viser hun stilsikkert vei gjennom modellverdenens ulendte terreng sammen med fotograf Marcel Leliënhof og coach Storm P. New York-baserte Storm er både stylist og modellinstruktør, og gjennom strikt, men vennlig veiledning skal jentene lære seg hva som kreves av en modell. Jentenes innsats foreviges av Marcel, som har vært profesjonell fotograf i nærmere 20 år.

 

15 deltakere stiller til start med lange legger, spisse albuer og høye ambisjoner. Jentene må takle både vanskelige utfordringer og hverandre, og samtidig være beredt til å pakke kofferten og reise til ukjente steder på kort varsel. Vinneren av Top Model får sjansen til å stige inn i en verden full av fashion, mye jobbing og store opplevelser.

 

Top Model - sesongpremiere mandag 7. februar kl. 20.30!

 

tekst fra tv3

ruthi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits