Mira Craig skal bli mamma - Sangerinnen er fem måneder på vei

hei

her er litt sladder

 

Mira Craig skal bli mamma

Ukebladet Her og Nå har avslørt at den norske artisten Mira Craig både har skaffet seg kjæreste og er gravid.

Den 28 år gamle sangerinnen ble sammen med Numa Norderhaug (27) i fjor, og det varte ikke lenge før hun var gravid. Når Her og Nå prater med Mira, er hun allerede fem måneder på vei.

- Jeg gleder meg veldig til å bli mamma. Vi venter en liten gutt. Først ønsket jeg meg en jente som jeg kan dulle med, men det er selvfølgelig koselig med en gutt også. Så får jenta heller komme neste gang, sier Mira til ukebladet.

Men det er ikke bare pressen som har måttet vente lenge på nyheten. Stjernen, som det siste året har hatt fri, utsatte å fortelle venner og familie om graviditeten til det hadde gått tre måneder.

- Jeg gjemte meg veldig i begynnelsen når det ikke syntes så godt, fordi folk liker å prate om det jeg gjør. Vi ventet i tre måneder før vi fortalte det til familie og nærmeste venner, forteller Mira Craig til Her og Nå.

Til Dagbladet forteller Mira at graviditeten ikke noe "uhell", og at den kommende guttungen skal få reise rundt i en heftig barnevogn.

- Ja, det var nok planlagt. Nå har jeg også kjøpt den kuleste barnevogna i hele verden, som kan gjøres om til en sportsvogn. Alt matcher alt selvfølgelig. Jeg føler jeg har kjøpt bil nummer to, sier hun til avisen.

 

bilder og tekst er fra msn.no

                                                                                                        ruthi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits