Se hva du bør kjøpe nå - Her er de beste salgskuppene

hei

litt som du kan skjøpe

. - 1 (woman)

Klær, sko og sKlær, sko og smykker selges til halv pris!

Vi nærmer oss slutten av vintersalget. Hvis du shopper smart nå, så kan du få inntil 70% rabatt på kvalitetsvarer og merkeklær. Sjekk hvilke kupp du kan gjøre på nettet.

mykker selges til halv pris!

VINTERJAKKE KR 199! - 2 (nelly.com)

Alle trenger en god vinterjakke og nå er tiden inne for å gjøre de beste kuppene. Denne grønne varianten fra nelly.com ligger ute til kun kr 199. Førpris er 799 kroner.

BOOTS - HALV PRIS - 3 (lillevinkel sko)

Disse klassisike bootsene fra LillevinkelSko.no er laget med robust såle og støvelen er i skinn. Prisen er satt ned fra 1990 til 999 kroner.

DEN LILLE SORTE - 4 (zara)

En klassisk sort kjole er perfekt å kjøpe på salg. Da får du god kvalitet til en rimelig pris. Denne kjolen er fra zara.no og er satt ned fra 699 til 279 kroner.

SKINNY JEANS - 5 (nelly.com)

Et par klassiske trange jeans som sitter perfekt bak er alltid et viktig plagg. Disse ligger ute hos nelly.com for halv pris - 600 kr. Når du kjøper jeans er det lurt å gå for kvalitet - da holder de lenger og gir en bedre passform.

SEXY SKJØRT - 6 (asos)

Dette sexy og trange blyantskjørtet er nå på salg for kr 119 hos asos.com. Et kupp som kan brukes til alle anledninger.

bilder og tekst fra www.msn.no og det er mer salg bare søk på msn.no då finner du det

                                                                                          ruthi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits