Mila Kunis: - Jeg ble mobbet

hei

litt sladder

Mila Kunis: - Jeg ble mobbet

Mila Kunis avskydde utseendet sitt under oppvekstårene.

Den nå 27 år gamle skuespillerinnen ramser opp barndomskompleksene sine i et åpenhjertig intervju med den britiske utgaven av OK! Magazine.

- Ansiktet så veldig rart ut da jeg var liten. Jeg hadde store øyne, store lepper, store øre, sier hun.

Mila forklarer at kompleksene ble verre på grunn av skittslenging fra skolekameratene.

- Jeg ble alltid plaget fordi øynene mine er store. Det var forferdelig. Jeg pleide å komme hjem gråtende: ?Hvorfor har jeg store øyne??. Foreldrene mine sa bare: ?Du er gal!?

I takt med at hun ble eldre, begynte hun å føle seg tryggere på utseendet sitt.

- Jeg vokste inn i ansiktet mitt, sier hun.

Mila har fått sitt store Hollywood-gjennombrudd denne filmvinteren med roller i ?Black Swan? og den kommende sex-komedien ?Friends with Benefits?, men hun har vært i bransjen lenge.

Hun gjorde

sin første TV-rolle da hun var tolv år gammel, og fra hun var 15 og åtte år framover hadde hun en rolle i den populære serien ?That 70?s Show?. Nå drømmer hun om å ta igjen de tapte skoleårene og studere videre.

 

- Jeg skal studere på universitet en vakker dag. Jeg har alltid villet gjøre det, men jeg valgte karrieren fra en tidlig alder. Hvem vet om jeg tok det riktige valget? Jeg vet ikke. Det får tiden vise.

info msn.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits