Mileys pappa: - Hannah Montana har ødelagt familien min

hei

her er litt sladder
og eg liker at Hanna montana var her alle episodene for han ønsker det ikkje hadde vis du vil vete kofor
så les dette oki ses!!!!

Mileys pappa: - Hannah Montana har ødelagt familien min

Miley Cyrus' far Billy Ray Cyrus sier i et åpenhjertig intervju med magasinet GQ at han skulle ønske datterens TV-serie "Hannah Montana" aldri hadde eksistert. Han mener serien har ført til at datteren har havnet i en farlig situasjon.

Billy Ray Cyrus, som i høst ble skilt fra kona Trish, har også tidligere uttrykt bekymring for datteren, men i det nye intervjuet går han enda lengre. Han mener serien har ødelagt familien hans, og på spørsmål om hvorvidt han skulle ønske serien aldri hadde kommet til, svarer han bekreftende.

- Jeg hater å si det, men ja, det gjør jeg. Hadde jeg kunnet skulle jeg ha fått det ugjort, sier han i marsutgaven av GQ.

Miley Cyrus har flere ganger havnet i skandaler. Da hun var kun 15 år ble lettkledde bilder av henne lagt ut på nettet, og hun poserte dessuten på framsiden av Vanity Fair kun ikledd et laken. Hun danset rundt en strippestang på Teen Choice Awards da hun var 16, og på 18-årsdagen i fjor ble hun filmet da hun røykte rusmiddelet salvia divinorum fra en bong.

Etter hver mediestorm har publikum etterlyst at Billy Ray Cyrus skal sette strengere grenser for datteren. Men selv hevder han at det er Mileys PR-folk som er ansvarlige, og at han er blitt en syndebukk.

- Hver gang toget sporet av...så la folkene hennes - eller førerne, som de kalte dem på nyheten i dag - skylda på meg... Og jeg tok den fordi jeg er pappaen hennes. OK, korsfest meg, sier Billy.

- Jeg er redd for henne. Hun har masse folk rundt seg som setter henne i stor fare. Jeg vil at hun skal få ly for stormen, fortsetter han.

Miley feiret 18-årsdagen sin med flere fester, og den ene ble holdt på nattklubben Trousdale, noe som ikke falt i god jord hos faren hennes.

- Vet du hvorfor jeg ikke gikk? Fordi de hadde den på en bar. Det var feil. Det 21 års aldersgrense. Alle de folka (som jobber med Miley, red.anm.) ville at jeg skulle dra dit, slik at når all den dårlige pressen kom, så kunne de si til dem at "faren hennes har gitt henne lov til dette". Jeg begynte å innse at jeg blir brukt.

Intervjuet med GQ ble foretatt kun fem dager etter at bong-videoen ble lekket, og Billy Ray sier at han ikke har pratet med henne i løpet av de fem dagene, men at han kontaktet hennes PR-ansvarlige, som ga ham beskjed om at han "ikke skulle blande seg". Billy mener han burde ha tatt affære tidligere.

- Jeg skulle ha sagt, "nok er nok...det begynner å bli farlig og noen kan bli skadet"... Ærlig talt visste jeg ikke at ting var i ferd med å gå i feil retning før det hadde gått for langt.

GQ prøvde å få en kommentar fra Mileys representanter, men lyktes ikke.

info og bilde fra msn.no

                                                                                 ruthi

3 kommentarer

15.feb.2011 kl.17:22

Hei!

kul blogg

ruthi

15.feb.2011 kl.19:00

Anonym:

kem er du??

Jorunn

17.feb.2011 kl.19:08

du jeg synest at du skal ha litt den gammle bloggen din og ikke ha så lange innlegg og kopiere jeg mener det at du er god viss du har litt mer intressange ting du er jo Gal bra blogger <3

hilsen hun som sa at du sulle skifte på bloggen :]]

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits