Det glade 70-tallet

hei
her komer litt mote igjen
det er salg av ke du kan skjøpe av mote

Det glade 70-tall - 1 (-)

Gå våren i møte med den avslappede 70-tallsstilen. Kle deg i vide bukser, jakke med et smalt belte og platåsko i brente farger.

Bredbremmet hatt - 3 (www.topshop.com)

Bredbremmede hatter er tilbake. Skjerm deg for solen med en som denne fra Topshop. Ha håret utslått og ta på naturlig farget leppestift.

Jakke - 4 (Costume)

Velg nydelige nyanser av kamel og brunt. En stram jakke som dette med belte i livet, gir en sexy og feminin silhuett. Topp antrekket med en stor hatt eller overdådige smykker.

Øredobber med fjær - 5 (Bik Bok)

Bli et ekte blomsterbarn med disse kule øredobbene! De bryter opp med de rustrøde og brente fargene 70-tallet ellers er så kjent for. Perfekt til utslått, bølgete hippie-hår

Belte - 6 (Friis & Co.)

Skap en lekker silhuett med et belte som dette. Kombiner det med andre plagg i samme fargeskala. Beltet passer både til de gulvlange kjolene og til jeans med sleng.

Slengbukser - 8 (H&M)

Både hvitfargen og slengbusken er tilbake i motebildet igjen. Gå for et helhvitt antrekk der du bryter opp med store smykker og høye hæler. Velg sesongens platåsko til.

Semskede sko - 9 (Ganni)

Platåskoene er endelig tilbake! Bli vårklar i et par semskede varianter som disse fra Ganni. Det beste med platå, er at det er god støtte i både hælen og sålen.

vis du vil vete mer og ke prisen er så kan du gå innpå www.msn.no

ruthi

Én kommentar

Sado Hanna

19.feb.2011 kl.12:34

stilig! :-D

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits