Voe utelukker ikke blogg-comeback - Det kan jo hende at blogglysten kommer tilbake

hei

dere har hørt om voe sant??
vel her er litt om henne og sånt kos dere

Voe utelukker ikke blogg-comeback

Like etter nyttår annonserte bloggeren Voe - hvis egentlige navn er Emilie Nereng - at hun skulle legge ned bloggen sin, som da var landets mest populære. Men nå sier 15-åringen imidlertid at hun ikke utelukker at hun kan komme til å gjøre comeback som blogger.

Som Starlounge tidligere har rapportert, antydet Voe at negative kommentarer på bloggen bidrog til at hun sluttet. I innlegget der hun kunngjorde nedleggelsen, skrev hun blant annet dette:

- Hallo, jeg er jo bare en helt vanlig jente som blir lei meg når folk snakker stygt om meg! Kan man ikke bare la være å si noe hvis man ikke liker hvordan jeg er eller ser ut?

Men i et nytt intervju med Dagbladet hevder Voe at det først og fremst var det at hun var utslitt som gjorde at hun ikke ville blogge mer.

- Jeg trengte en pause. Jeg hadde ingen flere ideer og ikke noe mer inspirasjon. Jeg var utbrent og mye gretten, forteller hun, sier hun til avisen.

Denne uken holdt ungdomsskolejenta et foredrag om bloggen sin i regi av Dagbladet Magasinet, og hun understreker overfor samme avis at hun ikke har tenkt å trekke seg tilbake fra offentligheten.

- Det kan jo hende at blogglysten kommer tilbake, men ikke i aller nærmeste framtid, tror jeg. Men det skjer fortsatt en del ting, og det synes jeg er gøy egentlig, sier hun, og forteller videre at hun har en ny singel på gang.

Musikk er, i tillegg til modelljobbing, nemlig ytterligere en lidenskap for Voe. I fjor opptrådte hun for 80.000 mennesker under VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen i Oslo.

 

Voe utelukker ikke blogg-comeback

 

Like etter nyttår annonserte bloggeren Voe - hvis egentlige navn er Emilie Nereng, at hun skulle legge ned bloggen sin, som da var landets mest populære. Men nå sier 15-åringen imidlertid at hun ikke utelukker at hun kan komme til å gjøre comeback som blogger

bilder og info fra msn.no
ruthi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade og kommenter og RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits