"Idol" gjør comeback på TV2

hei

endelig komer idol

Ravi og Guri Solberg skal lede Norges sjette sesong av talentprogrammet

"Idol" gjør comeback på TV2

Fire år etter at forrige "Idol"-sesong ble avsluttet høsten 2007, kommer det populære talentprogrammet tilbake til norske TV-skjermer. Det kan TV2s eget underholdningsnettsted, GodkveldNorge.no, melde.

Prosjektleder ved TV-kanalen, Rolf Wenell, forklarer renessansen med at publikum har gitt uttrykk for at de ønsker programmet tilbake.

- Vi gleder oss veldig til å starte opp Idol-sirkuset igjen. Vi merker stor etterspørsel etter programmet, og opplever helt klart at folk har sterke og gode minner knyttet til tiden med Idol. Vi gleder oss til å gi folk nye fantastiske opplevelser og få frem nye superstjerner med Idol, sier TV 2s prosjektleder Rolf Wenell til GodkveldNorge.no.

Auditioner kommer til å holdes i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i april, mai og juni, og alle artister som synger solo og som er født f.o.m. 1976 t.o.m. 1995 kan melde seg på. Man kan også melde på folk man kjenner.

"Idol" har blitt kritisert for å presse unge artisthåp inn i en fast mal, men Ivar "Ravi" Johansen, som sammen med Guri Solberg skal lede den kommende "Idol"-sesongen, mener deltakerne ikke skal tvinges inn i sjangrer der de ikke hører hjemme.

- Vi garanterer at hvert enkelts talent blir tatt på alvor, og at du som melder deg på skal føle deg sett for den artistene du er. Det har kanskje tidligere vært noen som har vært redde for at de ikke ville føle seg hjemme innenfor rammene av Idol, men her skal deltakerne få være seg selv, forsikrer Ravi overfor GodkveldNorge.no.

"Idol" startet opp våren 2003, og i løpet av de fem sesongene programmet kjørte, ble en rekke stjerner født. Ifølge GodkveldNorge.no har rundt 40 plater med norske "Idol"-artister blitt utgitt.

her er dei som har vunne alså noen ikkje alle

Kurt Nilsen, 2003

Kurt Nilsen vant Norges første sesong av "Idol", våren 2003. På andreplass kom Gaute Områsen. Kurt vant senere også "World Idol"
© Stella Pictures

Kjartan Salvesen, 2004

Andresesongen av "Idol" i 2004 var det Kjartan Salvesen som vant. Han slo ut Margaret Berger i finalen

Jorun Stiansen, 2005

Den foreløpig eneste jenta som har vunnet "Idol" i Norge, er Jorun Stiansen. Hun konkurrerte mot Tone Damli Aaberge i finalen

Aleksander With, 2006

Aleksander With vant "Idol" i 2006, og slo ut Jonas Thomassen. Aleksanders daværende kjæreste Vivian Sørmeland kom på tredjeplass

Glenn Lyse, 2007

Glenn Lyse ble "Idol"-vinner i 2007. Bjørn Johan Muri ble da nummer to i konkurransen

skal dere se det??

bilde og info fra msn.no

ruthi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade du kommenterer jeg blogger RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits