Kjendistett på Elton Johns Oscar-fest

hei

Stjernene samlet inn fire millioner dollar til veldedighet

Kjendistett på Elton Johns Oscar-fest

 

Samtidig som Oscar-gallaen gikk av stabelen samlet en lang rekke andre stjerner seg på Pacific Design Centre i Hollywood for å delta på den årlige Elton John AIDS Academy Awards Viewing Party ? og de samlet sammen ikke mindre enn fire millioner dollar til kampen mot HIV og AIDS i løpet av kvelden.

På plass var blant annet Vanessa HudgensDianna AgronAshley Tisdale og Jamie Foxx, som sammen med vertene Sir Elton John og hans partner David Furnish spiste middag før de så på den livesendte Oscar-gallaen sammen.

Etterpå deltok festbesøkerne i en auksjon for veldedighet, før de fikk se Florence + the Machine opptre. Elton John grep også scenen, og sang to duetter med bandets vokalist Florence Welch.

 

David Furnish og Sir Elton John

David Furnish og Sir Elton John var selskrevne gjester på Elton Johns 19. årlige Oscar-fest "AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party"

Jessica Lowndes
Jessica bar høye sandaler til den korte kjolen. Håret hadde hun satt løst opp
Stacy Keibler
Stacy Keibler bar en lang, sort paljettkjole med silkevolanger om livet og beina
Sofia Milos
Sofia Milos hadde kledd seg i en klassisk, sort gallakjole med langt, vidt skjørt
Jamie Foxx
Jamie Foxx var i farta! Han var stilig antrukket i grå dressjakke, lysegrå bukser og et skjerf
vis du vil se flere gå innpå msn.no
ruthi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade du kommenterer jeg blogger RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits