Christina Aguilera og kjæresten pågrepet av politi

heei

her er det litt nyheter
og i dag skal keyboard og kjøpe mat til kaninen min
så eg har ikkje mer og sei

 

Kilde: - Hun var ekstremt full

Christina Aguilera og kjæresten pågrepet av politi

 

Christina Aguilera ble ifølge TMZ arrestert sammen med sin nye kjæreste Matthew Rutler i West Hollywood natten til tirsdag.

En kilde ved politimyndigheten sier til nettstedet at sangerinnen var "ekstremt beruset", og at hun "ikke var i stans til å ta vare på seg selv".

- Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hun var ikke voldsom, hun var bare ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier Steve Whitmore, talsmann for sheriffen i Los Angeles.

- Hvis en person er helt lammet, er det den tilstedeværende konstabelen som tar den beslutningen. Men ettersom begge var berusede, og ettersom hun ikke kunne ta vare på seg selv, ble individet for sikkerhets skyld bragt hit fram til hun kunne forklare seg, utdyper Withmore.

Aguilera skal ha måtte betale 250 dollar - tilsvarende 1400 kroner - i kausjon for å få friheten tilbake.

Kjæresten skal imidlertid ha hatt alvorligere anklager mot seg. Han mistenkes visstnok for fyllekjøring, og måtte betale 30.000 dollar - tilsvarende 170.000 kroner - for å slippe fri.

Klokken var kvart på tre om natten lokal tid da paret ankom politistasjonen.

En kilde sier til TMZ at stjernen neppe hadde blitt arrestert hadde det ikke vært for at Matthew ble arrestert for fyllekjøring, ettersom hun kun begikk en forseelse.

Starlounge har tidligere skrevet om Christinas angivelig ustabile tilstand, og vi siterte da kilder som forteller bladet Us Weekly at Christina har truet med å sparke ansatte hvis de så mye som forsøker å oppfordre henne til å få profesjonell hjelp.

Kildene kunne videre avsløre at sangerinnnen hadde en heftig krangel med moren sin på nyttårsaften, at hun tidligere i vinter tilbragte en fuktig og tårevåt kveld på klubben The Dime og at hun ble så full da hun gjestet skuespilleren Jeremy Renners førtiårsfest at hun sovnet på en seng.

- Vennene hennes har fått nok. Hun er på vei utfor stupet. Jeg ville være overrasket hvis hun ikke er på rehab innen et par måneder er gått, sier en kilde.

Christina skilte seg i høst fra ektemannen Jordan Bratman. De har sønnen Max (3) sammen

Christina Aguilera arrestert

 

En kilde ved politimyndigheten sier til nettstedet at sangerinnen var "ekstremt beruset", og at hun "ikke var i stans til å ta vare på seg selv". Hun skal ha måtte betale 250 dollar - tilsvarende 1400 kroner - i kausjon for å få friheten tilbake

vis dere vil vete mer gå på msn.no
ruthi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade du kommenterer jeg blogger RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits