Billy Ray Cyrus: - Jeg kunne ha vært en bedre far

hei

her er litt slader det er lenge siden eg har vist sladder!!

Mileys far mener problemer i familien var skyld i datterens ville oppførsel

Billy Ray Cyrus: - Jeg kunne ha vært en bedre far

I et intervju med magasinet GQ i vinter uttalte Miley Cyrus' far, Billy Ray Cyrus, at datterens TV-program "Hannah Montana" har ødelagt familien hans. Nå trekker han tilbake påstandene, og mener at han i stedet selv har en del av skylden for at Mileys skandaløse oppførsel.

I et intervju på TV-programmet "Good Morning America" onsdag, starter Billy Ray med å hylle Disney-serien, der han selv har en rolle.

- Jeg elsker "Hanna Montana". Jeg elsker Disney. Jeg skulle ikke ville endre noe, sier countrysangeren.

Han betror videre at han mener det var trøblete hjemmeforhold som var årsaken til at Miley begikk handlinger som var potensielt skadelige for imaget hennes - som da hun i fjor høst røykte et halusinatorisk rusmiddel fra en bong.

Denne hendelsen fant sted kort tid etter at det ble kjent at Mileys foreldre skulle skilles. Nå er derimot skilsmissen avblåst, og Billy Ray virker overbevist om at Miley ikke kommer til å begå flere feilsteg.

- Miley har et stort hjerte. Hun er veldig intelligent. Hun kommer til å ta gode valg og hun vet forskjellen på rett og galt.

Men selv om han åpenbart er stolt over den personen hans nå 18 år gamle datter har blitt, så mener han at visse saker i oppdragelsen burde vært annerledes, og at han kunne ha vært en bedre far.

- Jeg så på det å være far som å være en venn. Jeg var en fantastisk lekekamerat. Jeg mener, når det kommer til å lære barna om å campe og lage bål og kjøre motorsykler og firehjulinger og å ri hester, og alle sånne morsomme ting - det var jeg veldig bra på, forklarer 49-åringen, og fortsetter:

- Men det å være en far som sitter og hjelper til med lekser i algebra og naturfag, det var jeg ikke særlig bra på. Så jeg ser tilbake og teniker: "Vet du hva? Kanskje, uten tvil, så kunne jeg ha vært en bedre far".

fra msn ser mer bilder vis du går innpå msn.no

ruthi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ruthi

ruthi

12, Klepp

Heei eg er ei jente på 12 år og bur i klepp eg elsker og vere med venner og shoppe,blogge,msn eg er og glad i dyr eg har ein kanin som heiter spretten Eg går i 7.klasse og er litt liten hehe og blonde som ei blondine og eg går på keyboard og speider her er ein blogg dere burde se på lenkene mine der er det mangen blogger dere kan se på. okei hade du kommenterer jeg blogger RUTHI<3

Kategorier

Arkiv

hits